Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2017. Július 17. 11:44, hétfő | Külföld
Forrás: mti

A majmok legyőzték Pókembert

A majmok legyőzték Pókembert

A majmok legyőzték Pókembert a hétvégén az észak-amerikai mozikban: A majmok bolygója: Háború című filmre 56,5 millió dollárért (15 milliárd forintért) váltott jegyet a közönség,

s ezzel a kasszasikerlista éléről leszorította a múlt héten debütált Pókember: Hazatérés című produkciót.

A Pókember új részére péntektől vasárnapig 45,2 millió dollárért (12 milliárd forintért) vettek jegyet a nézők Amerikában és Kanadában, ezzel a második helyre került a hétvégi bevételi listán.

A majmok bolygója: Háborút Matt Reeves rendezte, aki az előző, A majmok bolygója: Forradalom című részt is jegyezte. A 2014-ben megjelent epizód premierhétvégéjén ugyanakkor jóval többet keresett: 72,6 millió dollárt (19,5 milliárd forintot).

Az új rész főszerepeit Andy Serkis, Woody Harrelson és Steve Zahn alakítják. A produkcióban a majmok vezetője, Caesar (Serkis) mindent elkövet, hogy faja felemelkedjen, de közben legnagyobb ellenségével az emberek hadseregét vezető Ezredessel (Harrelson) is meg kell küzdenie.

A majmok bolygója: Háború 150 millió dolláros költségvetésből készült. A filmet július 13-tól a magyar mozik is vetítik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 07:56, péntek | Külföld

Ukrán elnök: a következő békecsúcson Oroszországnak is részt kell vennie

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy friss interjúban kijelentette, hogy a következő globális béke-csúcstalálkozón Oroszországnak is részt kell vennie.

2024. Július 04. 08:04, csütörtök | Külföld

Napközben lezárják Románia egyik legforgalmasabb tranzitútvonalát

Jövő héttől kezdődően a tervek szerint egy hónapos időtartamra napközben lezárják Románia egyik legforgalmasabb tranzitútvonalát, az Olt völgyén keresztül vezető DN7-es jelzésű főutat

2024. Július 04. 07:58, csütörtök | Külföld

A Fehér Ház tagadta, hogy Joe Biden az elnökjelölti küzdelemtől való visszalépést fontolgatja

A Fehér Ház valótlannak minősítette a Joe Biden elnökjelölti visszalépésének reális lehetőségéről szóló sajtóinformációkat szerdán.

2024. Július 03. 08:16, szerda | Külföld

Ukrán elnök: megegyeztem Orbán Viktorral a vitás kérdéseket rendező kétoldalú megállapodás elkészítésében

Volodimir Zelenszkij ukrán államfő és Orbán Viktor magyar miniszterelnök megegyezett kedden Kijevben abban, hogy kidolgoznak egy olyan kétoldalú megállapodást, amely megoldja a két ország közötti vitás kérdéseket.