Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2014. Augusztus 02. 10:00, szombat | Bulvár
Forrás: MTI

Elárverezik Michael Jackson farmját

Elárverezik Michael Jackson farmját

Elárverezik Michael Jackson farmját. A Neverland névre hallgató birtok akár 50 millió dollárért találhat új tulajdonosra - írja a Telegraph.

A birtok jelenleg egy befektetési cég tulajdonában van, amely 2008-ban vette meg az ingatlant 23,5 millió dollárért az akkor komoly adósságot felhalmozó popsztártól.

"Mi igazán csak a gondnokai voltunk ennek a különleges birtoknak, és büszkén mondhatjuk, hogy visszaállítottuk eredeti eleganciáját, amelyet Michael is megálmodott. Most azt fontolgatjuk, hogy eladásra kínáljuk az ingatlant" - nyilatkozta Thomas Barrack Jr., a Colony Capital befektetési cég képviselője.

A Jackson család szomorúságának adott hangot a hír miatt. A popsztár örökségének részét képező Encinó-i családi házat, amely magába foglalja Michael Jackson ikonikus stúdióját, továbbra is fenn fogják tartani.

A popsztár 1998-ban vette a Los Angelestől 240 kilométerre fekvő birtokot, ahová elefántokat és egzotikus kígyókat hozatott, valamint egy magánvasutat is fenntartott. A birtokon ezenkívül édességbolt és vidámparki játékok is voltak. Szakértők szerint Neverland akár 50 millió dollárt (11 milliárd forint) is érhet.

Jackson 2005-ben hagyta el a farmot, miután molesztálással vádolták meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata