Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. November 07. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: police.hu

Előzetesbe került egy prostituáltakat futtató nő

Előzetesbe került egy prostituáltakat futtató nő

Előzetes letartóztatásba került egy prostituáltakat futtató várbalogi nő - tájékoztatta pénteken közleményben az MTI-t a Békés Megyei Főügyészség.

Mint írják, a 42 éves, Győr-Moson-Sopron megyei illetőségű nő - 28 éves, már tavaly szeptember óta letartóztatásban lévő társával együtt - 2019. április eleje és június 29-e között két kiszolgáltatott helyzetben élő nőt vett rá prostitúcióra. Egyikőjüket azzal hitegette, hogy a bevételből fele-fele arányban osztoznak.

A nőket Siófokra és Győrbe szállították, elszállásolták, fényképes hirdetéseket adtak fel a nevükben az egyik erre szakosodott internetes portálon. A hívásokat ők fogadták, megszervezték a találkozók helyét és idejét, a szexuális szolgáltatásból befolyt összegek nagy részét eltették.

A nők mobiltelefonját, internetelérhetőségét elvették, a siófoki ingatlanba be is zárták őket, ezzel kényszerítve a szexuális tevékenység végzésére.

Az előzetes letartóztatást személyi szabadságától megfosztott személy sérelmére, kizsákmányolás céljából, erőszakkal, fenyegetéssel, bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett emberkereskedelem bűntette miatt kezdeményezték, tartva a szökéstől, illetve a sértettek megfélemlítésétől vagy befolyásolásától.

A Békéscsabai Járásbíróság a nő letartóztatását egy hónapra elrendelte - írta az ügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket