Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Január 26. 13:03, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Itt a következő hazai sztáresküvő

Itt a következő hazai sztáresküvő

Idáig úgy tűnt, hogy ebben az évben nem számíthatunk egyetlen sztáresküvőre sem, de most megtört a jég: több híresség is lagzira készül!

Utoljára ősszel, Judy esküvői képeiben gyönyörködhettünk, és azóta eltelt fél év. Nem csoda, hogy a bulvárrajongók már nagyon várták a bejelentést, hogy ki lesz az a híresség, aki legközelebb kimondja a boldogító igent. Bebe pedig megtette a nagy lépést, hiszen elárulta, hogy rövidesen feleségül veszi szerelmét, Katát.

Az énekes nagy felhajtást szeretne, ahova minden családtagját és barátját meghívja, hogy ők is részesei lehessenek a nagy napnak. Peller Mariann szintén hasonlóról álmodozott még évekkel ezelőtt, de most már inkább egy visszafogott ceremóniát szeretne. Ez pedig minden jel szerint néhány hónapon belül valóra is válik. Míg Valkó Eszter azt is tudja, hogy májusban lesz az esküvője, így nála már javában zajlanak az előkészületek. Sokan pedig Király Lindát faggatják arról, hogy mikor vág bele élete nagy napjának a szervezésébe, hiszen az eljegyzése után azt mondta, hogy szíve szerint bármikor oltár elé állna...

Címkék: Bebe

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).