Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. Szeptember 23. 14:34, szombat | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Megtalálta a rendőrség a halálos gázolás feltételezett elkövetőjét

Megtalálta a rendőrség a halálos gázolás feltételezett elkövetőjét

Megtalálta szombaton a rendőrség azt az autót, illetve annak sofőrjét, aki a gyanú szerint szombatra virradóra elgázolt, majd cserben hagyott egy férfit Pilisszentkereszt külterületén.

A baleset elszenvedője a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrség a police.hu honlapon közölte, hogy a baleset után a szentendrei rendőrök egy sötét színű Opelt kerestek. A gépkocsit szombat délelőtt megtalálták egy dobogókői ingatlanon. Az autót lefoglalták, a jármű feltételezett vezetőjét, egy 46 éves pilisszentkereszti nőt, valamint utasát, egy 29 éves férfit a rendőrök előállították.

Az ügyben segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a balesetet követően a rendőrök egy járművezetővel szemben intézkedtek Esztergom területén, az elsődleges helyszíni szakértői vizsgálatok alapján azonban kiderült, hogy ő a balesettel nem hozható összefüggésbe. Ezután tettek közzé felhívást az Opel keresésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket