Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2018. Október 13. 08:24, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Megvan, hogy ki írja és forgatja a Fekete párduc folytatását

Megvan, hogy ki írja és forgatja a Fekete párduc folytatását

Ryan Coogler írja és rendezi a hatalmas kasszaikerré vált Fekete párduc című Marvel-film folytatását - értesült a The Hollywood Reporter.

A Fekete párducra világszerte 1,3 milliárd dollárért (365 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. A képregényfilm egyöntetű kritikai és közönségsikere nyomán azonnal felmerült a folytatás lehetősége, s most a stúdió le is szerződött az eredeti filmet rendező Cooglerrel.

Hollywoodi források szerint Coogler jövőre kezd hozzá a forgatókönyv megírásához, a forgatás pedig 2019 végén vagy 2020-ban kezdődik majd. A Marvel és anyastúdiója, a Disney azonban egyelőre hivatalosan nem jelentette be a produkció ütemezését.

A rendező jelenleg állandó munkatársával, a Fekete párducban is szereplő Michael B. Jordannel a Wrong Answer című filmjének fejlesztésén dolgozik, s emellett LeBron James Space Jam-folytatásának executive producere. A 32 éves Coogler rendezte a Creed: Apollo fia című Sylvester Stallonéval és Jordannel forgatott filmet, és a novemberben a mozikba kerülő Creed II. forgatókönyvét is jegyzi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.