Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2016. Október 02. 11:41, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Újabb videó a fővárosi robbantóról – Ezen jól látható!

Újabb videó a fővárosi robbantóról – Ezen jól látható!

Újabb fénykép- és kamerafelvételeket tett közzé a Központi Nyomozó Főügyészség a feltételezett Teréz körúti robbantóról, és az elkövető beazonosításához továbbra is kéri a lakosság közreműködését.

A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A főügyészség a szeptember 24-én 22 óra 36 perckor a Budapest VI., Teréz körúton történt robbantás egyelőre ismeretlen személyazonosságú, vélt elkövetőjéről azonosításra alkalmas újabb fénykép- és videófelvételekkel rendelkezik.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számán. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél. Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó 10 millió forint díjat tűzött ki. A bejelentő személyét bizalmasan kezeli a hatóság.

Kéri továbbá a rendőrség a közzétett képek egyikén látható azon kerékpáros tanúként történő jelentkezését, aki a robbantást megelőzően elhaladt a helyszínen.
A fénykép- és videófelvételek hamarosan elérhetőek lesznek az ügyészség hivatalos honlapján, a www.mklu.hu oldalon a Sajtó címszó alatt található Hírek, közlemények rovatban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket